Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Ψητό χαλούμι και ψητές πιπεριές

Υλικά
2 κόκκινες πιπεριές χωρίς τα σπόρια και κομμένες σε λωρίδες
250 γραμ. χαλούμι κομμένο σε φέτες
6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 λεμονιού ο Χυμός
1 Χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ετοιμάστε το γκριλ ή προετοιμάστε το μπάρμπεκιου. Ψήστε τις πιπεριές έως ότου στο δέρματα τους βγουν φυσαλίδες και είναι μαυρισμένες κατά μήκος των άκρων. Πασπαλίστε ελαφρά με λάδι.
ψήστε τις φέτες χαλούμι μέχρι να είναι ελαφρώς χρυσές σε κάθε πλευρά.
σερβίρετε τις ψητές πιπεριές και το χαλούμι σε ένα πιάτο ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και γαρνίρετε με το μαϊντανό.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: