Υλικά
1.5 κιλά παντζάρια μαγειρεμένα και ξεφλουδισμένα
2 σκελίδες σκόρδο αποφλοιωμένες
1 ματσάκι μέντα μόνο τα φύλα
3 κουταλιές σούπας βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
125 γραμ. Γιαούρτι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα συστατικά, εκτός από το γιαούρτι και το αλάτι,
σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε να γίνει ένα μείγμα ομαλό.
Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά. Δοκιμάστε την γεύση
για αλάτι και πιπέρι (Θα χρειαστεί σίγουρα λίγο αλάτι). Εάν προτιμάτε λίγο
οξύτητα, ίσως θέλετε να προσθέσετε και άλλα βαλσάμικο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου