Υλικά
1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο σε κομμάτια
2 μεγάλες ντομάτες σε κομμάτια
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλιά γλυκού πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 αγγούρι χοντροτριμμένο
1 ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
½ φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Περνάμε τα κομμάτια συκώτι και τις ντομάτες σε σουβλάκια και
τα αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο γκριλ τα σουβλάκια για 3 – 4 λεπτά από κάθε
πλευρά.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια με την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου