Υλικά
1 μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
Τυρί φέτα (όσο το μήκος του λουκάνικου)
1 κουταλάκι γλυκού Μουστάρδα μέτρια καυτερή
1 κουταλάκι γλυκού μαντζουράνα
Λίγο Τσίλι σκόνη
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόψτε το λουκάνικο κάθετα βαθιά, αλλά μην κόψετε μέχρι τέλους
περίπου 1 cm πριν από το τέλος.
Βάλτε τη μουστάρδα στο άνοιγμα και πασπαλίστε ομοιόμορφα τη
μαντζουράνα.
Βάλτε το τυρί φέτα στο άνοιγμα και πιέστε προς τα κάτω.
Απλώστε το τσίλι με σιγά-σιγά.
Βάλτε στον φούρνο και ψήστε για περίπου 15 λεπτά. Βγάλτε και
πασπαλίζετε με σκόρδο.
Για σαλάτα τα λαχανικά ή μπαγκέτα ή το ρύζι, είναι μερικά
από τα καλύτερα συνοδευτικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου