Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Cordon bleu (Γεμιστά σνίτσελ)

Αν σας αρέσουν τα σνίτσελ το v cordon bleu είναι το καλύτερο ου μπορείτε να δοκιμάστε.
Γεμιστό με ζαμπόν και τυρί περασμένο από τραγανό ψωμί και πικάντικο τυρί είναι εγγυημένα μια νοστιμιά.
Μάλλον προέρχεται από την Γαλλία.
Φιλέτο σνίτσελ γεμιστό περασμένο από αλεύρι μετά σε χτυπημένο αυγό και τέλος σε μείγμα ξερό τριμμένο ψωμί με πικάντικο τυρί και τηγανισμένο ή ψημένο μέχρι να ροδίσει.

Η γέμιση εκτός από την κλασική (ζαμπόν τυρί) μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την επιθυμία μας.
Μουστάρδα σκόρδο και πέστο θα δώσει μια νότα νοστιμιάς. Λαχανικά αλλά και διάφορα είδει τυριών.


Συνοδευτικά για το cordon bleu μπορεί είναι πατάτες νιόκι ζυμαρικά ή ρύζι με σαλάτα λαχανικών και σάλτσα με κρασί ή κονιάκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: