Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Cordon Bleu σνίτσελ γεμιστό με τυρί και ζαμπόν

Υλικά
4 σνίτσελ χοιρινά ή μοσχαρίσια ή κοτόπουλου
4 φέτες ζαμπόν
4 φέτες τυρί για τοστ
Αλάτι και πιπέρι
2 αυγά
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη ή ξερά τρίμματα ψωμιού
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί πικάντικο



Εκτέλεση
Υπάρχουν δύο τρόποι για να ετοιμάζουμε τα Cordon bleu ο πρώτος είναι να σας τα ανοίξουν σνίτσελ και π δεύτερος να κάνετε ένα κόψιμο στην πλευρά όταν είναι πιο χοντρά σαν τσέπη που θα την γεμίσουμε με το τυρί και το ζαμπόν.


Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο το αλεύρι. Σε ένα δεύτερο τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και σε ένα τρίτο την τριμμένη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί.




Παίρνουμε κάθε σνίτσελ και το απλώνουμε σε ένα πιάτο βάζουμε στο κέντρο του από μία φέτα ζαμπόν και τυρί και το διπλώνουμε στην μέση.



Με οδοντογλυφίδες κρατάμε το σνίτσελ κλειστό. Μπορούμε να τα κάνουμε σε μικρά Βολακιά
Περνάμε τα ρολάκια μας από το αλεύρι μετά από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά με το τυρί..
Τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: