Υλικά
1/4 πακέτο Φύλλο Κρούστας
5 κουταλιές σούπας κρέμα σοκολάτας (Μερέντα)
2 Μπανάνες
1 χτυπημένο Αβγό
Ζάχαρη και Κανέλα για
το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Αρχικά κόβουμε το φύλλο σε μικρά τετράγωνα. Σε κάθε ένα
βάζουμε 1-2 κουταλιές Merenda και
3 φετούλες μπανάνας.
Αλείφουμε τις άκρες με αβγό για να κολλήσουν και τα
τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα σε ένα μπολ και βουτάμε
ένα-ένα τα πιτάκια μόλις αρχίζουν να κρυώνουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου