Υλικά
1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
1/2 κιλό μακαρόνια πένες
1/2 φλιτζάνι ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας μυζήθρα ψιλοκομμένη
Αλάτι και πιπέρι
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα μακαρόνια έτσι ώστε να κρατάνε
λίγο ( αλ ντέντε).
Σε μπολ βάζουμε τον τόνο μαζί με το λάδι του και τον διαλύουμε
σε κομμάτια προσθέτουμε τις ελιές και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
Όταν στραγγίξουμε τα μακαρόνια τα ρίχνουμε στο μπόλ και
ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου