Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κοκτέιλ καρπούζι

 Υλικά
1 μικρό καρπούζι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 λεμόνι σε φετάκια
Ζάχαρη σε ένα πιατάκι για διακόσμηση
1/2 φλιτζάνι τεκίλα άσπρη
2 κουταλιές ζάχαρη
1 σφηνάκι Κουρασάο λικέρ πορτοκαλί
παγάκια

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το καρπούζι από την φλούδα και τα κουκούτσια.
Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τις φέτες λεμονιού, και την ζάχαρη της διακόσμησης.
Χτυπάμε όλα τα υλικά καλά.
Παίρνουμε μια φέτα λεμονιού και τρίβουμε το χείλος κάθε ποτηριού το βουτάμε στο πιατάκι με την ζάχαρη να κόλληση στο χείλος.
Βάζουμε στο ποτήρι παγάκια και μέσα από τον χυμό του μπλέντερ.

Διακοσμούμε κάθε ποτήρι με μια φέτα λεμόνι ή φετάκι καρπούζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: