Υλικά
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές σούπας φασόλια στραγγισμένα
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
1 1/2 κουταλιές σούπας ταχίνι
3/4 κουταλάκι γλυκού κύμινο
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι γλυκού πιπέρι καγιέν
1/4 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
10 ελιές
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε το σκόρδο στο μπολ του μπλέντερ, προσθέστε τα
φασόλια, 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού, το ταχίνι,
1/2 κουταλάκι γλυκού
κύμινο, 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι και 1/8 κουταλάκι γλυκού πιπέρι καγιέν
χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο. Προσθέστε επιπλέον καρυκεύματα και δοκιμάσετε.
Γαρνίρουμε με πάπρικα και ελιές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου