Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αλμυρά στρούντελ

Υλικά
1 φύλο σφολιάτας
100 γραμ. ζαμπόν
50 γραμ. σαλάμι
4 τεμ. Αυγά  βραστά
100 γραμ. τυρί τριμμένο
1 φρέσκια πιπέρια και κόκκινη πιπέρια
4 φρέσκα μανιτάρια

Εκτέλεση
Στην σφολιάτα απλώστε στο κέντρο σε γραμμή το ζαμπόν, μανιτάρια κομμένα σε φέτες, τυρί, τα  βραστά αυγά κομμένα οριζόντια, και πάλι σαλάμι , τυρί, πιπεριές.


Κόψτε την ζύμη από τις δύο πλευρές της γέμισης σε λοξές ραβδώσεις, τις οποίες με τη σειρά τους τις τυλίγετε στο κέντρο αφού πρώτα τις αλείψετε με πινέλο με το χτυπημένο αυγό.

Βάζουμε το ρολό που κάναμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 20 λεπτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: