Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Γρήγορα πιτσάκια

Υλικά
1 πακέτο στρογγυλά κομμάτια Σφολιάτα (θα πρέπει να έχει περίπου 18 κομμάτια)
1 Μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι
Θυμάρι
Τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο σκληρό τυρί
Μοτσαρέλα
Ντομάτες
Φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 ° C.

Ανοίγουμε και τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα τα κομμάτια της σφολιάτας.

Σε τηγάνι ζεσταίνετε 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Σε αυτό, τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το λιωμένο σκόρδο.
Μετά από 10 λεπτά, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι.

Μόλις το μείγμα κρυώσει λίγο βάζουμε σε κάθε πιτάκι βάζουμε  λίγο τριμμένο τυρί παρμεζάνα, μια κουταλιά της σούπας μείγμα κρεμμυδιών, μια λεπτή φέτα ντομάτας, λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό και ένα κομμάτι μοτσαρέλας.


Ψήστε για 15-20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: