Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πιροσκί για όλους

Υλικά
1  1/2 φλιτζάνι Κορν φλάουρ
1  1/4 φλιτζ. Αλεύρι
1/4 φλιτζ. ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 αυγό
1 1/2 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά λάδι
1 κουταλιά της σούπας μέλι

10 λουκάνικα
Καλαμάκια για Σουβλάκια
Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Σε μια μέτρια έως μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε αρκετό λάδι για να τηγανίσουμε τα Πιροσκί .

Ρίξτε σε ένα μπολ Αναμίξτε  το αλεύρι, Κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, μια κουταλιά της σούπας λάδι και το μέλι και αναμίξτε.
Στεγνώστε καλά τα λουκάνικα και περάστε τα σε καλαμάκια για σουβλάκια.

Βάλτε το μίγμα σε ψιλό ποτήρι ώστε να χωράνε τα λουκάνικα και βουτήξτε τα μέσα.
Βάτε τα στην κατσαρόλα με το λάδι  ή σε βαθύ τηγάνι  για περίπου 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Τοποθετήστε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το λάδι.

Σερβίρετε με μουστάρδα ή κέτσαπ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: