Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ομελέτα τσουκνίδα

Υλικά
4 αυγά
150 γραμ.  τσουκνίδες
15 γραμ. σκόρδο
1 κρεμμύδι
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας τριμμένο τυρί

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την τσουκνίδα και το σκόρδο.

Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι τα κρεμμύδια με το σκόρδο λιωμένο.
Μόλις μαραθούν ρίχνουμε την τσουκνίδα και τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά ακόμα.

Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.

Πασπαλίζουμε με το τυρί και σερβίρουμε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: