Υλικά
8 κολοκυθάκια
2 μελιτζάνες
3 καρότα
2 πατάτες
3 ντομάτες
8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι άνηθο
3 - 4 φρέσκα κρεμμύδια
6 - 7 φύλλα λουίζας
2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες όλα τα λαχανικά
(τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες τα καρότα, τις πατάτες), τα απλώνουμε σ' ένα
ταψί.
Τρίβουμε τις ντομάτες, ψιλοκόβουμε τον άνηθο, το μαϊντανό,
τα κρεμμυδάκια και τα φύλλα της λουίζας.
Ρίχνουμε τα μυρωδικά το ελαιόλαδο και το λευκό κρασί, ανακατεύουμε
όλα μαζί, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Τα στρώνουμε όλα καλά στο ταψί.
Στην επιφάνεια σκορπίζουμε τη φρυγανιά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1, 15 ώρα.
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου