Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Χοιρινό κρέας σε σάλτσα μουστάρδας με πράσινη πιπέριά

Υλικά
500 γραμ.  χοιρινό λαιμό
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
λίγο ζωμό κρέατος
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
λίγο λάδι
2 κούπες ρύζι για πιλάφι

Εκτέλεση
Σε καυτό λάδι σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το λιωμένο σκόρδο, προσθέστε στο σοτάρισμα το ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας.


Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι μαύρο, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μουστάρδα και ρίχνουμε τον ζωμό μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει, στη συνέχεια, προσθέστε τις ψιλοκομμένες λωρίδες πιπέρια αν χρειαστεί κατά το μαγείρεμα συμπληρώνουμε νερό ή ζωμό.


Όταν το κρέας είναι μαλακό και η σάλτσα πήξει σερβίρουμε με πιλάφι που έχουμε κάνει σε λίγο νερό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: