Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μπισκοτάκια κέρματα

Υλικά
200 γραμ. βούτυρο
100 γραμ. ζάχαρη άχνη
240 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γραμ. γάλα
2 κρόκους αυγών
1 κουταλιά της σούπας κακάο και 1 κουταλιά της σούπας κανέλα
1 δόση βανίλια

Εκτέλεση
Σε μίξερ αναμιγνύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν προσθέτουμε τους κρόκους αυγών, το αλεύρι,  και το γάλα.

Μοιράζουμε την ζύμη σε δύο μισά και στο ένα να ανακατεύουμε κακάο και στο άλλο την κανέλα.


Θα μας δώσει δύο διαφορετικούς τύπους μπισκότων.

Στη συνέχεια, στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί και φτιάχνουμε  μικρές μπάλες και τις πατάμε  με ένα πιρούνι
 (δείτε Φώτο παρακάτω).


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 ºC για περίπου 10 λεπτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: