Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μαρούλι με μπέικον και χουρμάδες

Υλικά
150 γρ. μαρούλι
6 φέτες μπέικον
12 χουρμάδες
500 γρ. μανιτάρια
 4 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
1-2 κουτ. Σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουτ. Γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο
1 μικρό κρεμμύδι
Αλάτι και άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανοίγετε τους χουρμάδες και αφαιρείτε τα κουκούτσια.

Τυλίγετε κάθε χουρμά με ένα κομμάτι μπέικον και το στερεώνετε με οδοντογλυφίδα. Ψήνετε τους τυλιγμένους με μπέικον χουρμάδες σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να αποκτήσουν κρούστα και τους βάζετε σε ένα μπολ.

Κόβετε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρετε στο ίδιο τηγάνι, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και πασπαλίζετε με μαϊντανό.


Ανακατεύετε τώρα όλα υπόλοιπα υλικά μαζί στο μπολ και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: