Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Λικέρ σοκολάτα

Υλικά
200 γραμ. πικρή σοκολάτα
1 φλιτζάνι κρέμα καραμέλα
400 γραμ. κρέμα γάλακτος
2.1 λίτρα ρακί
3 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές

Εκτέλεση
Σε Μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα.
Ανακατεύοντας ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την κρέμα καραμέλας.

Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τον καφέ πάντα ανακατεύοντας


Ρίχνουμε το ρακί και το βάζουμε σε μπουκάλια. Είναι έτοιμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: