Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ψημένα γεμιστά ψωμάκια

Έχετε μπαγιάτικα ψωμάκια στρογγυλά ή μακρόστενα να ένας τρόπος να γίνουν ένα πρόχειρο φαγητό για όλες τις ώρες

Υλικά
ψωμάκια
Λιωμένο βούτυρο
Ντομάτες - Φρέσκια
κρεμμύδι – αν δεν το θέλετε ωμό μπορείτε να το καραμελώσετε πρώτα.
Σκόρδο
τυριά όποια έχετε

Ζαμπόν (λουκάνικο, σαλάμι, μπέικον)
Αυγό
Μανιτάρια
Αλάτι
Πιπέρι
μπαχαρικά (θυμάρι, ρίγανη)

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Κόψτε την κορυφή από τα ψωμάκια και τρυπώντας το εσωτερικό αφαιρέστε την ψίχα.
Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί για να μην τρυπήσετε τον πάτο και χυθεί η γέμιση.

Απλώστε μέσα στα Ψωμάκια ένα μείγμα από βούτυρο και μπαχαρικά.
Γέμισε με ένα μίγμα από τυριά, ντομάτα, κρεμμύδι, ζαμπόν.

Βάλτε  τα σε ένα ταψί και  πάνω από κάθε ψωμάκι να προσθέσετε ένα αυγό.


Ψήστε 10 έως 12 λεπτά. Στη συνέχεια καλύψτε με φύλλο αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 20-25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: