Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Βρεθήκαμε στο 1ο Athens Street Food Festival και σας ενημερώνουμε.

 Αν είστε λάτρεις του λεγόμενου «φαγητού του δρόμου» Να το πάρεις στο χέρι η να κάτσεις σε ένα παγκάκι να το απολαύσεις τότε πρέπει να περάσετε από το φεστιβάλ του πρόχειρου φαγητού στο Γκάζι.
Ο χώρος του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Ερμού) είναι γεμάτος με κιόσκια πρόχειρου φαγητού.
Μετά την σημερινή μέρα επιστρέφει για άλλε τρεις ημέρες, στις 27,28 και 29 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17.00 – 01.00  Σάββατο 12.00 – 01.00  Κυριακή 12.00 – 23.30.


Πήγαμε για να δούμε και να γευτούμε κάποιες από τις γεύσεις και να σας ενημερώσουμε.
Η είσοδος στον χώρο είναι 2,50 ευρώ και οι τιμές στα φαγητά όπως θα τις βρείτε και έξω αλλά είναι πολλά αν όχι όλα μαζεμένα σε έναν χώρο.
Με συνοδεία από τα τραγούδια του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper και την γλυκιά παρουσία στο μικρόφωνο της Άννα Αναστασίου μας κράτησε μουσικά όλη την ώρα.

Η γενική εντύπωση μας είναι ότι είναι ένα πολύ ωραίο φεστιβάλ αρκετά προσεγμένο και με πολύ γούστο στημένο. Τα φαγητά σε μέτρια τιμή αλλά όσα δοκιμάσαμε μείναμε ικανοποιημένοι. (δεν μπορούσαμε να φάμε από όλα … θα θέλαμε γερανό να μας πάρει μετά).
Κάποιες από τις συνταγές θα τις βάλουμε στην σελίδα μας για να μπορέσετε όσοι δεν θα μπορέσετε να βρεθείτε να τις ετοιμάσετε μόνοι σας.

Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε στους ανθρώπους που ετοίμαζαν τα φαγητά είναι ότι θα έπρεπε να κάνουν περισσότερη ενημέρωση για το τι μπορούν να προσφέρουν. Αρκετά είναι γραμμένα αλλά μερικά τα βρήκαμε κατά τύχη.
Ελπίζοντας του χρόνου να έχει περισσότερα κιόσκια και περισσότερες μέρες, σας αφήνουμε να δείτε ότι μπορέσαμε να αποθανατίσουμε.


Φώτορεπορτάζ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: