Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Γλυκά μπισκότα τυριού (Volta Koyzina)

Υλικά
80 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γραμ. τυρί κρέμα Μπορείτε να το κάνετε εύκολα συνταγή εδώ)
1 βανίλια
1 πορτοκάλι ξύσμα μόνο
200 γραμ. αλεύρι για κάθε χρήση
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
50 γραμ. ζάχαρη
1 ασπράδι αυγού, ελαφρώς χτυπημένο



Εκτέλεση
Ανακατέψτε μαργαρίνη, τι τυρί κρέμα, την βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού σε ένα μπολ μέχρι να συνδυαστεί καλά.
Σε ένα μπολ, κοσκινίστε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ μαζί, και στη συνέχεια αναμείξτε στο μίγμα τυριών.
Ζυμώνουμε τη ζύμη για λίγο, τυλίξτε την σε πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Απλώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα.
Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασίας καλά και στη συνέχεια ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο το λιγότερο 2-χιλιοστά πάχους.
Κόβουμε με ένα ποτήρι η ένα κουπ πατ κύκλους ζύμης.
Για να κάνετε διπλωμένα μπισκότα.
Ρίχνουμε τη ζάχαρη σε ένα ρηχό πιάτο. Τώρα βυθίστε τη μία πλευρά του κύκλου ζύμης στη ζάχαρη, στη συνέχεια διπλώστε τον κύκλο στο μισό, βάλτε πάλη την μια πλευρά στην ζάχαρη και ξανά διπλώστε στην μέση. Ο κύκλος θα είναι διπλωμένος δύο φορές.
Βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί και τα αλείφουμε με το χτυπημένο ελαφρά ασπράδι αυγού.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε για 30-40 λεπτά  ή έως ότου πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Ας τα αφήσουμε να κρυώσουν λίγο πριν καταβροχθίσουμε.

Υ.Γ. Δεν προλάβαμε να βγάλουμε άλλη φωτογραφία …. Είναι εθιστικά προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: