Η σάλτσα είναι τέλεια πάνω παγωτό βανίλια με τον καφέ, τη
σοκολάτα και άλλες γεύσεις παγωτού,
Υλικά
1 1/2 φλιτζάνια (300 γραμμάρια) μαύρη ζάχαρη
3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι Μπύρα
1 1/2 κουταλάκια γλυκού βανίλια
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Συνδυάστε την καστανή ζάχαρη, με την κρέμα γάλακτος, και την
μπύρα σε ένα κατσαρόλι και βάλτε το να σιγοβράσει.
Σιγοβράστε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μειωθεί η σάλτσα περίπου
σε 2 φλιτζάνια.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε την βανίλια και το
αλάτι.
Αφήστε την να κρυώσει ελαφρά και χρησιμοποιήσετε την αμέσως,
ή αφήστε να κρυώσει και να αποθηκέψτε μέχρι να χρειαστεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου