Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Μπέργκερ σε Σχήμα Ντόνατς με αυγό

Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
2 κουταλιές σούπας φρυγανιά
1 αυγό
Αλάτι και πιπέρι
6 αυγά για γέμιση
6 κουταλιές γλυκού τυρί τριμμένο
6 ψωμάκια για μπέρκερ


Εκτέλεση
Σε μπόλ βάζουμε τον κιμά το αυγό, το κρεμμύδι, την φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά για ενωθούν τα υλικά. Σε ξύλο κοπής φτιάχνουμε μπιφτέκια και κόβουμε το κέντρο τους με κουπάτ σε σχήμα Ντόνατς.



Σε αντιπολιτικό τηγάνι βάζουμε τα μπιφτέκια σε σχήμα Ντόνατς, και τα ψήνουμε από τις δύο μεριές.


Βάζουμε στο κέντρο τους στην τρύπα λίγο τριμμένο τυρί και σπάμε ένα αυγό. Αφήνουμε να ψηθεί σκεπάζουμε με καπάκι μέχρι το αυγό να έχει ψηθεί καλά. 


Μετά βάζουμε το μπέρκερ σε ψωμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: