Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μπέργκερ με μανιτάρι Πορτομπέλο (Portobello Burger)

Το δοκιμάσαμε στο Street Food Festival
Υλικά
4 στρογγυλά ψωμάκια για Μπέργκερ
4 μανιτάρια Πορτομπέλο
1/4 φλιτζανιού βαλσάμικο ξίδι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γλυκού ξερό βασιλικό
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Αλάτι και Πιπέρι
4 φέτες τυρί προβολόνε
4 φύλλα μαρουλιού
Μισό κρεμμύδι κομμένο σε στρογγυλές φέτες
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες

Εκτέλεση
Σε μπόλ ανακατεύουμε το βαλσάμικο, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Αλείφουμε τα μανιτάρια και τα ψήνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά από κάθε μεριά να πάρουν χρώμα και γεύση.

Βάζουμε στα ψωμάκια εναλλάξ ένα από κάθε άλλο υλικό και τρώμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: