Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Σάλτσα σος Thousand island sauce (Σάλτσα των χιλίων νησιών)

Υλικά
1/2 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
3/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/4 φλιτζάνι σάλτσα τσίλι έτοιμη
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 1/2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλάκια γλυκού τουρσί
1 βρασμένο αυγό ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Στο μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά και κάνουμε την σάλτσα. Δοκιμάζουμε αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε σε γυάλα καλά κλισμένη και διατηρείτε στο ψυγείο για 2 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: