Υλικά
1/2 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
3/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/4 φλιτζάνι σάλτσα τσίλι έτοιμη
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 1/2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλάκια γλυκού τουρσί
1 βρασμένο αυγό ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Στο μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά και κάνουμε την σάλτσα. Δοκιμάζουμε
αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε σε γυάλα καλά κλισμένη και διατηρείτε στο ψυγείο για
2 ημέρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου