Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Νιόκι με σκόρδο, ζαμπόν και σάλτσα τυριού


Υλικά
500 γραμ. νιόκι
1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
4 φέτες ζαμπόν ή μπέικον χοντροκομμένο
150 ml κρέμα γάλακτος
50 γραμ τυρί κρέμα
2 κουταλιές  σούπας παρμεζάνα
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση
Μαγειρέψτε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
Ψιλοκόψτε το σκόρδο και σοτάρετε το σε λίγο ελαιόλαδο. Βάλτε το ζαμπόν και σοτάρετέ το να πάρει χρώμα.
Βάλτε την κρέμα γάλακτος στο τηγάνι μαζί με τα τυριά, αλάτι και πιπέρι και βάλτε στην φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει κρέμα τα τυριά και να δέσει η σάλτσα.  Ρίξτε τα νιόκι στραγγισμένα στο τηγάνι, ανακατέψτε και σερβίρετε.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα


Δεν υπάρχουν σχόλια: