Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ρολά μπακαλιάρου


Υλικά
2 φιλέτα μπακαλιάρου
Λάδι για τηγάνισμα
Για τον χυλό
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρίσεις
1 αυγό
1 κουταλιά σούπας λάδι
½ κουτάκι μπύρα
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου σε μικρά κομμάτια και ελέγχουμε για τυχόν κόκαλα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα υλικά του χυλού και τα ανακατεύουμε καλά. Ο χυλός μας πρέπει να είναι αρκετά πηχτός αλλά όχι σταθερός.
Ανακατεύουμε τα κομμάτια μπακαλιάρου στον χυλό να πάρουν χυλό όλα και καλά.


Σε ένα τηγάνι και με μπόλικο καυτό λάδι παίρνουμε με μια κουτάλα της σούπας χυλό μαζί με ψάρι και την ρίχνουμε στο τηγάνι να πιάσει σχεδόν όλο τον πάτο. Αμέσως μόλις αρχίσει να ψήνετε τυλίγουμε σε ρολό και το ψήνουμε να πάρει χρώμα.
Το αφήνουμε να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας και το σερβίρουμε.



Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα


Δεν υπάρχουν σχόλια: