Υλικά
24 ολόκληρες γαρίδες
50 γραμ. βούτυρο
1 σφηνάκι κονιάκ
Αλάτι, πιπέρι λευκό και πάπρικα
1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα
Εκτέλεση
Στο τηγάνι, βάζουμε το βούτυρο να κάψει και προσθέστε τις γαρίδες.
Τηγανίστε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Ρίχνετε
το κονιάκ στις γαρίδες και το ανάβουμε να καεί.
Όταν η φλόγα σβήσει, ανακατεύουμε την μουστάρδα,
αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα. Σερβίρετε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου