Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ταλιατέλες με λουκάνικα και σάλτσα τυριού

Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες
2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 φλιτζάνια γάλα
2 φλιτζάνια τυρί (Cheddar) τσένταρ
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε αλάτι και ρίχνουμε τις ταλιατέλες.

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο, και το κρεμμύδι και σοτάρουμε ακόμα 4 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και το τυρί και βάζουμε στην θερμότητα μέχρι να βράσει και να λιώσει το τυρί.
Ρίχνουμε μέσα στο τυρί τα λουκάνικα με το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Σουρώνουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε με το μείγμα τυριού και σερβίρουμε.

Εκτυπώστετην συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: