Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Βραστά αυγά σε σάλτσα

Υλικά
4 αυγά
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
3 Ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
150 γραμ. Τυρί γραβιέρα (προτεινόμενη Μόρνου Γρατσάνης) τριμμένο
250 ml γάλα
4 κουταλιές σούπας λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Μαϊντανό


Εκτέλεση
Βράστε τα αυγά σφικτά για 15 λεπτά ξε αφήστε να κρυώσουν και ξεφλουδίστε τα.
Σοτάρετε το τριμμένο κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτετε τις ψιλοκομμένες πιπεριές, και σοτάρετε, ανακατεύετε τις τριμμένες ντομάτες, αλατοπιπερώνετε και βάλτε το γάλα.
Μόλις αρχίσει να βράζει και να δένει η σάλτσα προσθέστε το τυρί τριμμένο, και μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Κόψτε τα αυγά στα τέσσερα βάλτε τα στην σάλτσα, και αφήστε το να ζεσταθεί, πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε με λευκό ψωμί.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: