Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Επισπευτήκαμε το Mejico στην Αργυρούπολη.


Επισπευτήκαμε το Mejico στην Αργυρούπολη. 

Ένα εστιατόριο με Μεξικάνικη κουζίνα. 
Ο χώρος πολύ προσεγμένος και στην Μεξικάνικη κουλτούρα. 
Η εξυπηρέτηση γρήγορη παρόλο που η μέρα ήταν για πολύ κόσμο και το μαγαζί γεμάτο. 
Ψάξαμε εκ των πρότερο να βρούμε το μενού για να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα δοκιμάσουμε αλλά δεν το βρήκαμε κάπου στο διαδίκτυο έτσι πήγαμε και ψάξαμε τον μεγάλο κατάλογό του.


Αποφασίσαμε να πάρουμε τις Mix συνταγές του για να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε διάφορα. 

Το Appetizer Mix είναι με διάφορα από πατάτες διπλόψημένες με τυρί, φτερούγες κοτόπουλο, burritos και enchiladas. Τηγανιτές ροδέλες κρεμμυδιού, σάλτσες και κάτι σαν κεφτεδάκια καυτερά που δεν μάθαμε πώς τα λένε.





Το δεύτερο που δοκιμάσαμε ήταν Faj Mix με κοτόπουλο και μοσχάρι. Μία τρίπατη κατασκευή που επάνω έχει πίτες στην μέση σάλτσες και κάτω ένα πικάντικο ρύζι με κοτόπουλο και μοσχάρι (πικάντικο).


Τέλος πήραμε potato mejico twisters που είναι ψιλοκομμένες πατάτες twisters με κιμά και λιωμένο τυρί ένα πολύ ωραίο πιάτο συνιστούμε για ορεκτικό να το δοκιμάσετε.



Ήπιαμε τα κοκτέιλ μας Bulldog, Ping Elephant, Margarita Froze, Spring Break που είναι με ελάχιστο αλκοόλ μέχρι καθόλου πολύ καλή επιλογή για όσους οδηγήσουν για την επιστροφή.


Η μουσική μεξικάνική μέχρι λατινική μέσα στο κλίμα και το είδος του μαγαζιού.

Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση, τον χώρο και το μενού. Οι τιμές για την ποιότητα και την ποσότητα είναι κανονικές γύρο στα 20 – 25 ευρώ το άτομο αλλά χορτασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: