Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Το Volta Koyzina στην Horeca Expo


Επισκεφτήκαμε την έκθεση Horeca που γίνετε στον εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε στον χώρο της εστίασης (τρόφιμα, καφέ, ποτά).
Η έκθεση είναι μόνο για επιχρίσεις εμείς θα σταθούμε σε μερικά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.


Σε τρόφιμα υπάρχουν πολλές εταιρίες που παρέχουν σχεδόν έτοιμα από γεύματα, γύρο, σουβλάκια, μέχρι ψωμί και τυροπιτοειδη. Έτσι  πολλές επιχειρήσεις τα παίρνουν κατεψυγμένα και τα ψήνουν μόνο σε λίγα λεπτά για να φτάσουν σε εσάς.

Σε αναψυκτικά φυσικά όλα τα μεγάλα η Ελληνική cola green cola με στέβια. Με στέβια είναι και η νέα σειρά αναψυκτικών της Βίκος (τα δοκιμάσαμε έχουν κρατήσει την γεύση τους).


Γνωρίσαμε ένα νέο τρόπο να απολαμβάνομαι χυμούς. Γνωρίσαμε εταιρίες που παρασκευάζουν χυμούς από φρούτα και κλεισμένα σε αεροστεγή συσκευασίες τα έχουμε στην κατάψυξη. Τα βγάζουμε και σε λίγο χρόνο έχουμε χυμό έτοιμο για να τον απολαύσουμε με ότι μείξει θέλουμε (γάλα, γιαούρτι, παγωτό, ή άλλο χυμό και αναψυκτικό).


Συνδυασμοί που βρήκαμε και δοκιμάσαμε ήταν - blue Berry,φράουλα, μπανάνα – βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, μύρτιλο, φράουλα, βύσσινο.


Η Παρασκευή του είναι εύκολη βάζεις το περιεχόμενο στο μπλέντερ, συμπληρώνεις νερό ή ότι άλλο θέλεις και έτοιμος ο χυμός. Από τιμή μάθαμε ότι στοιχίζει όσο και να έπαιρνες τα φρούτα με την διαφορά ότι έχεις ανά πάσα στιγμή όποιο συνδυασμό θέλεις και χωρίς να παιδευτείς και πολύ.


Σε καφέ σταθήκαμε περισσότερο στον Ελληνικής παρασκευής καφέ Δρίτσας που εκτός από τον γνωστό ποιοτικό Ελληνικό του δοκιμάσαμε και τον στιγμιαίο (νες) και μπορώ να πω ότι ήταν ικανοποιητικά καλός για κάποιον που πίνει χρόνια στιγμιαίο. Φυσικά παίζει ρόλο και το πός τον θέλεις και τον φτιάχνεις.


Είδαμε τον νέο εκτυπωτή αφρόγαλα για καφέ που μπορεί να εκτυπώσει έγχρωμα μέχρι και τις φωτογραφίες μας.



Σοκολάτες ροφήματα λευκή ή σκούρα με πορτοκάλι ή φράουλα. Ζηλέψαμε όπως και καθένας σας το μηχάνημα που γύρναγε την λιωμένη σοκολάτα και φυσικά θέλαμε να πέσουμε μέσα αλλά κρατήσαμε χαρακτήρα και κάναμε μόνο μερικές δοκιμές.


Δοκιμάσαμε πολλές μπύρες άλλες τις γνωρίζαμε και λίγες όχι. Θα σταθώ σε δύο μικρές Ελληνικά ζυθοποιίες η πρώτη είναι η ΜΑΜΟΣ μια Pilsener με 5% αλκοόλ που γευστικά ήταν πολύ καλή.




Και την μια νησιώτισσα την ΙΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ. Μια μπύρα από το μεράκι δύο φίλων που στην Ικαρία στον τόπο τους έφτιαξαν την ζυθοποιεία για να παράγουν μια μπύρα με 5% αλκοόλ σε 330 ml και 500 ml. Πολύ καλή για να συνοδέψει το τραπέζι σας και τους μεζέδες σας.


Περιμένοντας την επόμενη εξόρμηση μας ελπίζουμε να σας δώσαμε μια ιδέα για το τι είδαμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια: