Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Κόλπα για Του Αγ. Βαλεντίνου


Του Αγ. Βαλεντίνου είναι μία γιορτή που μας ήρθε τα τελευταία χρόνια. Ασχέτως αυτού θα έπρεπε να γιορτάζουμε την αγάπη κάθε μέρα, αλλά αφού υπάρχει και μια μέρα δεν θα αρνηθούμε ποτέ στην αγάπη.

Θα σας δώσουμε μερικά κόλπα για κατασκευές με καρδιά να ετοιμάστε στον στην αγαπημένη σας.


Κατ αρχάς έχουμε τα μπισκότα καρδιά που μπορείτε να τα κάνετε με όποια ζύμη θέλετε και να τα κόψετε εύκολα με κούπ πάτ.



Με τα ίδια ή μεγαλύτερα κούπ πατ θα κόψετε και την ζύμη για τυροπιτάκια. Για γέμιση ότι σας αρέσει από απλό τυρί μέχρι κάτι καυτερό να ανάψετε φωτιές.



Μπορείτε να κάνετε κρέπες καρδιά. Ετοιμάζετε τις κρέπες και τις διπλώνετε στην μέση και πάλι στην μέση. Με ένα μαχαίρι κόβετε στην πλευρά που είναι το έννομα κυκλικά και όταν την ανοίξετε θα είναι μια καρδιά . γεμίστε με σοκολάτα φράουλες και μπισκότο. Πασπαλίστε λίγο λικέρ για περισσότερη δύναμη.



Μπορείτε να βάλετε κούπ πάτ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και να του βάλετε μέσα χυλό για παν κέικς.



Ακόμα να ρίξετε μέσα ένα αυγό για να πάρει το σχήμα καρδιάς.



Μπορείτε να κόψετε φρούτα και να τα διακοσμήσετε με καρδιάς μπισκότα και σαντιγί.

Τις αραβικές πίτες αν τις κόψετε με κούπ πατ και τα ψήσετε για λίγο στον φούρνο θα έχετε σνακ για να βουτήξετε σε διάφορες σάλτσες δίπλα στο τζάκι.


Μπορείτε να κάνετε εύκολα κέικ καρδιά ενώνοντας ένα τετράγωνο κέικ και τα δύο μισά ενός στρογγυλού. Μετά το γεμίζετε με ότι θέλετε.



Να κάνετε πίτσα καρδιά ανοίγετε το φύλλο και το κόβετε στο σχήμα καρδιάς. Αν είναι έτοιμο το διπλώνετε χωρίς να αφαιρέστε την μεμβράνη από μέσα το κόβετε και μετά το ανοίγετε και το γεμίζετε



Δεν υπάρχουν σχόλια: