Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Πικάντικη άσπρο ντιπ για θαλασσινά και σούσι


Το ντιπ αυτό είναι καυτερό δροσιστικό και μπορείτε να το χρησιμοποιήστε σε μικρή ποσότητα για να δώσετε γεύση σε ρύζι που θα κάντε τύπου σούσι, αλλά και σε θαλασσινά.

Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
100 γραμ. κρέμα γάλακτος
1 ή 2 πιπεριές καυτερές πράσινες ψιλοτριμμένες
Ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
Ανάλογα πόσο καυτερό το θέλετε βάζετε και τις ανάλογες πιπερίτσες.
Οι πιπεριές θα είναι πολύ ψιλοκομμένες μέχρι και τριμμένες. Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και σερβίρετε.



Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: