Το ντιπ αυτό είναι καυτερό δροσιστικό και μπορείτε να το
χρησιμοποιήστε σε μικρή ποσότητα για να δώσετε γεύση σε ρύζι που θα κάντε τύπου
σούσι, αλλά και σε θαλασσινά.
Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
100 γραμ. κρέμα γάλακτος
1 ή 2 πιπεριές καυτερές πράσινες ψιλοτριμμένες
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Ανάλογα πόσο καυτερό το θέλετε βάζετε και τις ανάλογες
πιπερίτσες.
Οι πιπεριές θα είναι πολύ ψιλοκομμένες μέχρι και τριμμένες. Ανακατεύετε
καλά όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου