Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Τυρομπισκότα

Υλικά
300 γραμ. αλεύρι
1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι καγιέν
½ κουταλάκι γλυκού καπνιστή πάπρικα
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
115 γραμ. βούτυρο κομμένο σε κύβους
450 γραμ. τυρί τσένταρ κομμένο σε κύβους
50 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση
Βάλτε το αλεύρι, το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα, και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Ανακατεύουμε το βούτυρο και τα τυριά, στο μίξερ με τα άλευρα σε υψηλή ταχύτητα για δύο έως τρία λεπτά, ή μέχρι να γίνει ζύμη. Τυλίξτε σε διαφανή μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για μία ώρα.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190C.
Ανοίξτε τη ζύμη σε ένα φύλλο ενός εκατοστού πάχος.

Κόβουμε σε λωρίδες πλάτους 18 cm. Μεταφέρετε τις λωρίδες σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Ψήστε για πέντε έως δέκα λεπτά, ή μέχρι να πάρουν χρώμα.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: