Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Πέστροφα με σάλτσα μουστάρδας

Αυτή η συνταγή είναι μαριναρισμένη με δεντρολίβανο και σάλτσα μουστάρδας μετά το ψήσιμο στο φούρνο.
Είναι απλό, καθαρό, υγιεινό φαγητό. Είναι, επίσης, γρήγορο και εύκολο να προετοιμαστεί για το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο.

Υλικά
1 κιλό φιλέτο πέστροφας
2 κλαδάκια δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μουστάρδα
3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι


Εκτέλεση
Βάλτε τη μουστάρδα, το δεντρολίβανο, το χυμό
λεμονιού, το ελαιόλαδο, και το μαύρο πιπέρι στο μπλέντερ. Ανακατέψτε καλά.




Μαρινάρετε το ψάρι για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια μεταφέρτε το στον φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.



Σερβίρετε μα σαλάτα και βραστές πατάτες.


Εκτυπώστε την Συνταγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: