Μια εύκολη συνταγή που συνδυάζει τα λαχανικά με το κοτόπουλο
και μια πολύ ωραία σάλτσα. Ταιριάζει με πιλάφι και τηγανιτές πατάτες για
βούτηγμα στην σάλτσα.
Υλικά
1 κοτόπουλο με κόκαλα κομμένο σε κομμάτια
1/2 κιλό μπάμιες καθαρισμένες
1 μελιτζάνα κομμένη σε κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδου τριμμένες
1 κουταλιά σούπας τζίντζερ ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι γιαούρτι
2 κουταλιές σκόνη κάρυ
Αλατοπίπερο
Άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βάλτε τις μπάμιες, τις μελιτζάνες, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, και
το τζίντζερ σε ένα ταψί.
Προσθέστε το γιαούρτι, το κάρυ, το κοτόπουλο, το αλάτι, και
το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
Πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι πριν από το ψήσιμο στους 200
βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
Το κοτόπουλο θα πρέπει να είναι πολύ καλά ψημένο και να έχει
ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου