Ένα μείγμα που αναδεικνύει όλα όσα ψήνουμε σε σχάρα ή σε
πλάκα (τηγάνι), από κρέας έως ψάρι.
Υλικά
¼ φλιτζανιού πάπρικα καπνιστή
¼ φλιτζανιού πάπρικα γλυκιά
3 κουταλιές πιπέρι καγιέν
5 κουταλιές φρεσκοτριμμένο λεμονοπίπερο
3 κουταλιές γλυκού σκόνη σκόρδου
6 κουταλιές αλάτι
2 ½ κουταλιές ρίγανη
2 ½ κουταλιές αποξηραμένο θυμάρι
Εκτέλεση
Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Φυλάσσεται
σε δροσερό, ξηρό μέρος και σε αεροστεγές δοχείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου