Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μείγμα μπαχαρικών για όλα τα ψητά του Volta Koyzina

Ένα μείγμα που αναδεικνύει όλα όσα ψήνουμε σε σχάρα ή σε πλάκα (τηγάνι), από κρέας έως ψάρι.

Υλικά
¼ φλιτζανιού πάπρικα καπνιστή
¼ φλιτζανιού πάπρικα γλυκιά
3 κουταλιές πιπέρι καγιέν
5 κουταλιές φρεσκοτριμμένο λεμονοπίπερο
3 κουταλιές γλυκού σκόνη σκόρδου
6 κουταλιές αλάτι
2 ½ κουταλιές ρίγανη

2 ½ κουταλιές αποξηραμένο θυμάρι

Εκτέλεση

Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος και σε αεροστεγές δοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: