Το τζίντζερ και οι φαρμακευτικές του ιδιότητες είναι γνωστό
στους Κινέζους πάνω από 2.000 χρόνια.
Το Καλοκαίρι μας δροσίζει με την ιδιαίτερη σπιρτάδα του σε
χυμούς και στο κρύο τσάι.
Υλικά
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι μέλι
5 κουταλάκια τριμμένο τζίντζερ ή παραπάνω αν το θέλουμε πιο
δυνατό
Εκτέλεση
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 20-30 λεπτά και σουρώνουμε το
σιρόπι τζίντζερ και το αποθηκεύουμε αφού κρυώσει.
Ταιριάζει τέλεια με κρύο τσάι μέντας και σάλτσες βινεγκρέτ.
Δοκιμάστε το με χυμό λεμονιού!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου