Το μυστικό για ένα υπέροχο κακάο είναι το ανακάτεμα του δεν
φτάνει ένα ανακάτεμα με κουτάλι αλλά χτύπημα καλό..
Υλικά
6 κουταλιές κακάο
3 φλιτζάνια νερό
4 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει αρκετά σφικτή
σαντιγί.
Σε ένα βαθύ μπολ ή ποτήρι από μίξερ βάζουμε το κακάο, την
ζάχαρη και το 1 φλιτζάνι νερό. Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να κάνει αφρό και να διαλυθεί
πολύ καλά το κακάο.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα 2 φλιτζάνια νερό και ρίχνουμε το
μείγμα κακάο. Βράζουμε μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει.
Σερβίρουμε σε φλιτζάνια και στην κορφή βάζουμε την σαντιγί. Αν
θέλουμε διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου