Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σάλaτα ροκφόρ

Υλικά
3/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 1/3 φλιτζάνια μαγιονέζα
1 κουταλάκι γλυκού Βαλσάμικο
1/2 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο πιπέρι
120 γραμ. ροκφόρ ή μπλε τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί την κρέμα γάλακτος, την μαγιονέζα και το Βαλσάμικο. Συνεχίστε με την μουστάρδα, το σκόρδο σε σκόνη, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατέψτε το μπλε τυρί. Καλύψτε και βάλτε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν από το σερβίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: