Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Στίκς τυριού με μοτσαρέλα

Υλικά
2 αυγά χτυπημένα
1/4 φλιτζάνι νερό
1 1/2 φλιτζάνια φρυγανιά
1/2 κουταλάκι γλυκού σκόρδου
2/3 φλιτζάνι κάθε χρήση αλεύρι
1/3 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο (νισεστέ)
Λάδι για τηγάνισμα
10 κομμάτια (sticks) τυρί μοτσαρέλα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα αβγά και το νερό.
Ανακατεύουμε τη φρυγανιά και το σκόρδο το αλάτι σε ένα άλλο μπολ. Σε ένα τρίτο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι και το άμυλο καλαμποκιού.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, θερμάνετε το λάδι.

Παίρνουμε ένα κομμάτι μοτσαρέλα το περνάμε από το μίγμα αλευριού, μετά από το μείγμα των αυγών και στη συνέχεια από την φρυγανιά και τελικά μέσα στο λάδι. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αποσύρετε από τη φωτιά και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: