Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήστε για ένα πιάτο σούσι

Οι εκδοχές για το σούσι είναι πολλές. Εμείς θα σας δώσουμε μερικά υλικά που είναι προσιτά στην Ελληνική κουζίνα και ιδιοσυγκρασία.

Υλικά
Μαρούλι και λάχανο για περιτύλιγμα.

Λαχανικά
Σπαράγγια στον ατμό κομμένα σε μικρά τμήματα.
Αβοκάντο ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι, κομμένα σε λεπτές φέτες και αλειμμένο με χυμό λεμονιού.
Καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες ή λουρίδες.

Αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες ή λουρίδες.

Ψαρικά
Γαρίδες καθαρισμένες και ελαφρά ψημένες ή βραστές.
Σολομός καπνιστός σε λεπτές φέτες.
Τόνος κονσέρβα στραγγισμένος.
Καλαμάρι σε λουρίδες και ψημένα για 1 λεπτό σε τηγάνι χωρίς λάδι.
Φιλέτο μπακαλιάρου σε λουρίδες ψημένο για 1 λεπτό σε τηγάνι χωρίς λάδι.

αυγοτάραχο για το γαρνίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: