Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Γεμιστές πατάτες στον φούρνο


Υλικά
4 μεγάλες πατάτες
3 αυγά
1 φλιτζάνι ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν στο κέντρο.
Αφαιρούμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Κάθε πατάτα κόβουμε την φλούδα από την μία πλευρά και με κουταλάκι αφαιρούμε λίγο από μέσα.
Σε μπόλ ανακατεύουμε την πατάτα που αφαιρέσαμε το ζαμπόν, το τυρί, και τα αυγά.
Βάζουμε τις πατάτες σε κομμάτι αλουμινόχαρτο και τις γεμίζουμε με το μίγμα, αλάτι και πιπέρι.

Τις ψήνουμε τις πατάτες στους 180ο για 10 λεπτά μέχρι να ψηθεί το αυγό και να λιώσει το τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: