Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ψωμάκια με σκόρδο και τυρί

Υλικά
1 πακέτο ζύμη για ψωμί
1 πακέτο τυρί κρέμα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
3 κουταλιές βούτυρο
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
Κάνουμε την ζύμη σε ρολό και την κόβουμε σε μικρά μπαλάκια (πρέπει να είναι σαν καρύδια).
Κάθε μπαλάκι το πατάμε στο κέντρο να κάνει ένα βαθούλωμα μέχρι κάτω σαν ποτηράκι και κάνουμε στον πάτο τρύπες με ένα πιρούνι.

Σε μπόλ βάζουμε το βούτυρο και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε καλά μετά βάζουμε το μίγμα στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά να λιώσει.
Αλείφουμε με το μίγμα βουτύρου τα μπαλάκια και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και στον φούρνο στους 200ο  για 11-12 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν.

Βάζουμε σε κάθε ψωμάκι μια κουταλιά τυρί κρέμα και από πάνω την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: