Υλικά
200 γραμ. ώριμα βατόμουρα
110 γραμ. ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε από τα κοτσανάκια και πλένουμε τα βατόμουρα.
Βάζουμε τα βατόμουρα στην κατσαρόλα, τα σκεπάζουμε με τη
ζάχαρη και τα αφήνουμε έτσι μισή ώρα.
Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού και τα βράζουμε για
10 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, τα λιώνουμε με το ειδικό εργαλείο
και τα
ξαναβάζουμε στη φωτιά για 2-3 λεπτά ακόμα. Αν είναι πολύ πηχτή η
μαρμελάδα, προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
Φυλάμε σε καθαρό βάζο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου