Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Χοιρινές μπριζόλες με Φασκόμηλο

Υλικά
2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού ξερό φασκόμηλο
1 κουταλάκι γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
6 κέντρο χοιρινές μπριζόλες
2 κουταλιές σούπας Βούτυρο
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κύβος ζωμό βοείου

Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ανακατεύουμε το νερό και το κύβο ζωμό μέχρι να διαλυθεί.
Ανακατεύουμε το αλάτι, το φασκόμηλο και μαύρο πιπέρι και το βούτυρο σε ένα μικρό μπολ και τρίψτε και στις δύο πλευρές στιςs μπριζόλες

Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις μπριζόλες για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, ή μέχρι να ροδίσουν καλά.
Προσθέστε στο τηγάνι με τις μπριζόλες, τον ζωμό και ψήστε για 45 λεπτά.

Σερβίρετε με την σάλτσα και γαρνίρετε με πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: