Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ντιπ τυριού για ωμά λαχανικά


Υλικά
240 γραμ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές σούπας γιαούρτι
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​θυμάρι
Αλάτι και μαύρο πιπέρι


Εκτέλεση
Πλένετε και στεγνώνετε όλα τα βότανα και τα ψιλοκόβουμε όλα.
Σε ένα μπλέντερ αναμείξτε το κατσικίσιο τυρί, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι μέχρι να μαλακώσει και να ενοποιηθεί. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε το μίγμα σε μπόλ και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και οι γεύσεις να έχουν αναμιχθεί.

Σερβίρουμε με ωμά λαχανικά, κομμάτια ψωμί ή πατατάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: