Υλικά
500 ml γάλα
1 πακέτο ζυμαρικά αχιβάδες (1/2 κιλό)
Αλάτι και πιπέρι
180 γραμ. τριμμένο τυρί τσένταρ
1 φλιτζάνι ντομάτες κομμένες σε κύβους
75 γραμ. φρυγανιά τριμμένη
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι που να μπαίνει στον φούρνο ή κατσαρόλα
πλατιά, βάζουμε το γάλα, τα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι.
Φέρνουμε σε βρασμό ανακατεύοντας
συχνά για να μην κολλήσει το γάλα.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε την
ντομάτα σε κύβους το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να ανακατευτούν
καλά.
Πασπαλίζουμε με την φρυγανιά και ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά
στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
Η επιφάνια θα είναι τραγανή και μαλακό στο μέσον πασπαλίστε
με ψιλοκομμένο μαϊντανό και γευτείτε το.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου